Et gulv er mere end træplanker

Et godt gulv bidrager positivt til rummets stil

“Et gulv er mere end træplanker… Et godt gulv bidrager positivt til rummets stil og påvirker de personer der færdes i det. Men et gulv har som alt andet brug for pleje og vedligehold, hvis det ikke skal forfalde. Dygtige fagfolk kan sikre dit gulv et flot udseende, samt en lang levetid til glæde for alle der har deres daglige gang på det.”

Epoxy, polyuretan, gulve, industrigulve, epoxygulve, polyuretan gulve

Branchen

Det er desværre sådan at Vores branche ikke kræver, at et svendebrev for at udføre kunsthåndværket gulvafslibning.
Dette betyder at der er stor forskel på kunsskaber hos de forskellige udbydere.

Det er et gråzonefag, som mangt en arbejdsmand har har prøvet i kort tid men givet op pga. den hårde belastning faget indebærer.
Kun ved megen erfaring kan kundskaben at slibe et gulv efter bogen, UDEN at kunden får andre gener end larmen, erhverves.

I princippet kan alle jo slibe gulv, det er når det proffesionelle touch skal tilsættes det ofte går galt. Der er desværre ikke alle der kan levere et lige godt resultat, så sørg for at det er en virksomhed der har nogle gode referencer og virker troværdige.

Når man skal finde en virksomhed til gulvafslibning skal man ikke altid vælge den billigste. For at få et ordentligt resultat skal man regne med en pris der ligger imellem 120-150 kr pr m2, alt afhængig af den behandling man vælger

Som kunde skal man være opmærksom på

Som kunde skal man være opmærksom på – og undersøge hvad det er for et firma man entrerer med. Her kan en god idé være at tjekke firmaets hjemmeside, og spørge firmaet om alle de specifikke spørgsmål man måtte have.

Ved fremmøde/tilbud: Hvordan ser Firmaets værktøj ud? er det rent og i ordentligt stand?, eller er det noget gammelt slidt materiel? gammelt og misvedligeholdt grej er den sikrevej til en masse problemer dels med støvgener samt kvaliteten af af færdigt gulv.

Et firma der benytter sig af underbetalt, måske udenlansk arbejdskraft vil jo også typisk have medarbejdere der er ligeglade deres grej.

En firmabil med både reklame for diverse andre ydelser, KAN betyde at der ikke slibes gulve på fuld tid, hvad der ikke giver den nødvendige erfaring som faget kræver. Måske relevante forsikringer ikke er på plads, hvis gulvafslibningsdelen betragtes som et sekundert erhverv.

En firmabil ren og klargjort til opgaven?

En så ren firmabil som faget nu engang tillader følges som regel med et ordenligt stykke arbejde.

“Kvaliteten af en gulvafslibning afhænger meget af de maskiner der bruges.
Maskinerne skal være professionelle, korrekt trimmede og vedligeholdte.
gulv har flere typer maskiner, som hver anvendes forskelligt, afhængig af gulvtype

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *